Wat is leuk babyspeelgoed?

Bij babyspeelgoed kopen letten we natuurlijk altijd op meer aspecten dan bij speelgoed voor grotere kinderen. Is het wel veilig? Waar is het van gemaakt? Is het leerzaam? en zo kan je wel even doorgaan.

Deze vragen worden ook gesteld bij Baby en kinderaccessoires als het speelgoed wordt ingekocht, want wij willen alleen de beste producten verkopen aan jullie. Bij speelgoed voor baby's is het toch altijd goed om even uit te zoeken of het wel veilig is. Baby's stoppen namelijk bijna alles wel in hun mond en willen er op kouwen als de tandjes doorkomen. Speelgoed voor babys is ook heel anders dan speelgoed voor kinderen die al kunnen lopen bijvoorbeeld.

Wij benoemen een aantal leuke items die worden verkocht in de webshop. Deze zijn leuk om zelf te kopen voor je kindje maar ook echte musthaves om cadeau te geven.

 

Bad speeltjes - Baby speelgoed

1. Dat zijn de bijt/badspeeltjes van het merk Tikiri

Het hele diertje is gemaakt van natuurlijk rubber en de kleurtjes, stipjes en streepjes worden met de hand geschilderd. Door het zachte rubber zijn de speeltjes geschikt om op te bijten als de tandjes doorkomen en door het belletje wat erin zit is het voor de kleinste leuk om mee te schudden. De diertjes bevatten geen gaatjes waardoor ze zeer geschikt zijn voor in bad. Doordat ze geen gaatjes bevatten kunnen er geen bacterien en schimmels onstaan in de diertjes en zo ook niet bij je kindje terecht komen.

Deze leukerds worden gemaakt in Sri Lanka van de Hevea boom die daar in de natuur voorkomt. Doordat het daar wordt gemaakt blijft de CO2 uitstoot beperkt.

Vele willen na aankoop van 1 diertje vaak nog een erbij kopen door het succes.

 

Bijtring

2. Een mooie bijtring

Je kindje kan zich uren vermaken met een bijtring. Door de mooie kralen en de structuurverschillen blijft het voor je kleintje interessant. En de naam verklapt het natuurlijk wel... ze vinden het heerlijk om op te kouwen bij doorkomende tandjes. Het kouwen verminderd de jeuk, maar dit is ook een manier om de structuren goed te voelen. Waar wij dan doen met onze vingertoppen doen baby's dat met hun mondje.

Alle bijtringen die wij verkopen voldoen aan de veiligheids eisen. Controleer wel dagelijks nog of niks loslaat of los aan het gaan is. Zie jij verandering in de spanning van het draad met de kralen adviseren wij de bijtring te vervangen.

Wij hebben verschillende mooie bijtringen in verschillende kleuren en structuren op voorraad. Neem jij een kijkje? Klik dan op de bovenstaande foto.

 

Olifantje op wielen

3. Rijdend diertje

Deze leukerd hebben wij ook als krokodil, giraf en leeuwtje. Wanneer je baby op zijn buik begint te liggen of al begint te zitten dan zijn bewegende speeltjes echt een musthave. Deze rijdende diertjes zijn helemaal gemaakt van hout en bevatten geen ruwe gedeeltes waardoor ze veilig zijn voor de kleine handjes en het mondje.

Neem jij een kijke? Klik dan op de bovenstaande foto.

 

4. Stapeltorens

Stapeltorens zijn leuk voor klein en groot en gaan vaak ook heel lang mee als speelgoed. Wij hebben verschillende stapeltorens in de webshop staan, omdat het heel veel wordt verkocht en ECHT leuk speelgoed is. Wij hebben stapeltorens met ringen(de linker foto) die zijn leuk vanaf het moment je kindje kan zitten. Hierbij leren ze om de schijven te stapelen van groot naar klein. Doordat ze de ringen al goed om het middengedeelte krijgen oefenen ze heel goed hun fijne motoriek. Hoe vaker je kindje dit doet hoe minder moeite hij/zij gaat krijgen met het stapelen ervan. Ook hebben wij de stapeltoren van bakjes in verschillende kleuren. Deze zijn ook heel goed voor de motoriek maar is vaak wel een stapje moeilijker dan de torens met ringen, omdat de bakjes ook recht op elkaar moeten komen. De bakjes worden ook veel gebruikt in bad en op het strand in de zomer.

Neem jij een kijke? Klik dan op de bovenstaande foto.

 

Nieuwsbrief

Meld jij je aan voor de nieuwsbrief? Blijf op de hoogte van leuke acties en weet als eerst als er nieuwe producten in de webshop staan.
Aanmelden
© 2020 - 2022 Baby en kinderaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel